Nys wordt 4e en consolideert leidersplaats Bpost Bank in Hasselt

Sven Nys is vierde geëindigd in de manche van de Bpost Bank Trofee in Hasselt. Winnaar van de dag in het Kapermolenpark werd Kevin Pauwels, die een week na Milton Keynes, nu ook in Hasselt op het hoogste schavotje staat.

Later meer.

Niels Timmermans

Al vanaf z'n 7 jaar wilde Niels Timmermans niets liever dan journalist worden. En als dat dan nog gecombineerd wordt met z'n grootste passie, de koers, doodgraag. Niels startte daarom in 2006 Nieuws Over Sven Nys, een nieuwswebsite over de Belgische veldrijder Sven Nys op. Sinds januari 2012 is hij tevens journalist voor het jongerenpersagentschap StampMedia. Ondermeer Chris Froome, Sep Vanmarcke en Jamie Cullum werden al geïnterviewd door Niels. Zijn artikels werden gepubliceerd op nieuwswebsites en in kranten zoals Deredactie.be, De Standaard, Het Nieuwsblad, Mo* en HLN