Nieuw boek beschrijft hoogtepunten carrière Nys

Vanaf zaterdag 10 oktober kunnen de fans van Sven alle hoogtepunten uit zijn carrière herbeleven in een gloednieuw boek.

Het gloednieuwe boek werd geschreven door Thijs Delrue en Michel Wuyts en kreeg de titel “Sven Nys. Kannibaal van het veld”. In het boek vinden de fans een overzicht van alle hoogtepunten uit de rijkgevulde carrière van Sven, van zijn allereerste wereldtitel tot zijn meesterlijke overwinning vorig jaar in Niel.

Het boek, uitgegeven bij uitgeverij Kannibaal, is verkrijgbaar vanaf zaterdag 10 oktober in de betere boekenhandel en kost 24,95€.

 

Niels Timmermans

Al vanaf z'n 7 jaar wilde Niels Timmermans niets liever dan journalist worden. En als dat dan nog gecombineerd wordt met z'n grootste passie, de koers, doodgraag. Niels startte daarom in 2006 Nieuws Over Sven Nys, een nieuwswebsite over de Belgische veldrijder Sven Nys op. Sinds januari 2012 is hij tevens journalist voor het jongerenpersagentschap StampMedia. Ondermeer Chris Froome, Sep Vanmarcke en Jamie Cullum werden al geïnterviewd door Niels. Zijn artikels werden gepubliceerd op nieuwswebsites en in kranten zoals Deredactie.be, De Standaard, Het Nieuwsblad, Mo* en HLN

One thought on “Nieuw boek beschrijft hoogtepunten carrière Nys

Comments are closed.